Skal du studere i utlandet på sikt eller i nær fremtid? Da er det lurt å spare seg opp litt penger. Greit at man kan tjene penger mens man studerer i utlandet, men penger du allerede har tjent, gir en trygghet økonomisk for deg som utenlandsstudent. En måte man kan spare penger på, er å kutte utgifter. En av de store utgiftene om du bor alene, er strøm. Å kjøpe billig strøm er derfor en viktig faktor for å kunne kutte kostnadene om du bor for deg selv eller med andre, men hvor du betaler en del av de totale utgiftene.

Det finnes svært mange forskjellige strømselskaper; noen er dyre, andre er billige. Det er imidlertid håp. På internett kan både blivende utenlandsstudenter og andre finne flotte oversikter over strømpriser som forteller deg hvilke strømselskaper som er billigst til enhver tid. Vi anbefaler spesielt StromEksperten.no som er en fantastisk ressurs i jakten på den billigste strømmen!

Noen av de billigste strømselskapene i Norge heter Hafslund Strøm, Telinet Energi, Max Kraft og Norges Energi. Disse selskapene er jevnt over veldig billige. Og er du etter billig strøm er det lurt av deg å ta kontakt med disse strømselskapene for å høre hvilke avtaler de har som kan gjøre at du kan kutte den månedlige utgiften du har til din strømleverandør. Å skifte strømselskap er også forresten veldig enkelt, faktisk er det enklere å skifte strømleverandør enn det er å skifte mobiltelefon!

Mange lurer på hvor mye de kan spare på å skifte strømselskap. Det er helt individuelt, og avhenger av hvilken livssituasjon du er i. Bor du med mange, kan dere spare mye totalt sett, men ikke så mye på hver av dere. Bor du alene, kan du mest sannsynlig spare mye, fordi du er bare en som betaler utgiftene og selv om det i prosent kanskje er mindre, er det fortsatt mye penger som kan spares fordi det er mye du rett og slett bruker omtrent det samme av enten du er mange eller få i din husstand. En slik ting som trekker mye strøm i tillegg, er varme. Varme trekker utrolig mye strøm og er derfor en stor utgift.

Reklamer