Du kan utforske nye og interessante idretter som karate, judo og sumo bryting eller nyte gamle favoritter som surfing, dykking og baseball når du studerer i utlandet i Japan.
Japan er hjem til anime, manga, og karaoke-hvorfor ikke friske opp dine tegneferdigheter, lese en japansk tegneserie og synge ditt hjerte ut mens du studerer i Japan?
Det er om lag 30 millioner mennesker bor i Japans største by, Tokyo. Lever i et stort japansk byen vil utsette deg for sin dynamiske kultur, arv og verdenskjente mat.
Å studere i Japan vil ha råd til deg muligheten til å engasjere seg i kunsten Miyabi, studere kunsten av Samarai, og praktisere kunst av origami, kalligrafi og treblokktrykking.
Japan er dekorert med fantastisk vakre landskap og arkitektur. Bare åpne øynene dine mens du studerer i utlandet i Japan vil gjøre for en fantastisk opplevelse.
Å studere i utlandet i Japan

Japan er en øy nasjon som sitter i Stillehavet på østkysten av Asia. Det grenser med flere vannområder inkludert Seas of Japan, Okhotsk og Øst-Kina. Sine nærmeste naboer er Taiwan, Nord-og Sør-Korea, Kina og Russland. Den består av fire store øyer og 6852 (ja, 6852!) Samlet øyer.

Hvis du bestemmer deg for å pakke kofferten og studere i utlandet i Japan med de 130 millioner lokalbefolkningen i Japan, må du sikre et pass, studentvisum, og hvis du bestemmer deg for å arbeide, et arbeid visum. Kontakt den japanske konsulatet eller ambassaden minst seks måneder før du drar til Japan for å sørge for at du har din dokumentasjon for. Arbeider eller interning mens du studerer i utlandet i Japan kan tillate deg å samle japanske Yen (den fargerike valuta Japan) møte nye mennesker, og finne ut hvordan videospill, hybridbiler og komponenter av iPod er gjort.

Studere i utlandet i Japan er en lærerik opplevelse for enhver student, spesielt de som studerer naturvitenskap, teknologi, økonomi eller industriell design er av interesse for deg. Japan er blant de mest teknologisk avanserte i verden og dens produksjon av elektronikk, hvitevarer og kjøretøyer er raskt skiftende verden. Det er hjem til selskaper som Nintendo og Toyota og er ledende i verden i vitenskapelig og teknologisk forskning. Børsen og Japan Aerospace Exploration Agency er blant de mest prestisjefylte og aggressive i verden.

Som en studie i utlandet student i Japan, vil du få mulighet til å lære eller forbedre dine japanske språkferdigheter. Lær å bruke den japanske Kanji (eller kinesisk tegn), to sett med Kana (forenklet kinesiske tegn), det latinske alfabetet og arabiske tall. Hvis lære japansk ikke utsette deg for nok språklig utfordring, kan du finne veien til deler av landsbygda Japan der språk som Ryukyuan og Ainu er talt, men forsvinner raskt.

Livet i Japan

Japan er et land trofast til å leve livet som et kunstverk. Sine monumenter, museer, lokalsamfunn og aktiviteter er alle designet rundt en hengivenhet til fellesskapet, en forpliktelse til forsettlig og bestemt arbeid og et tilslutning til påvirkning av sin historiske kultur. Landets helligdommer Isla, tradisjonelle hus med tatami matter og skyvedører og buddhistiske templer som Osorezon og Kiyomizudera gi besøkende med god grunn til å hoppe på en av sine høyhastighetstog og omvisning i hele regionene. Sesongmessige underverk som Ueno Park har Kirsebærblomster og Mount Koya er høstløvet friste besøkende å bo for lengre besøk, og en unik sports scene inkludert underverk som sumo bryting, karate og judo påvirke folk til å vurdere kunsten atletiske.

Studere i utlandet i Japan, og du vil nyte både historiske artisteri av kultur og moderne fasiliteter i landet. Japans største byene-Tokyo, Yokohama og Osaka-tilby dagens leilighetene, spennende natteliv scener (inkludert massevis av karaoke-en av Japans mest elskede tidsfordriv) og utsøkt mat. Japan kjøkken er faktisk verdenskjent. Stifter som ris, nudler, sjømat og tofu danne basis av kjøkkenet mens ulike metoder for matlaging, utstrakt bruk av unike krydder (som dashi og miso) og en forpliktelse til friskhet og bruk av sesongens råvarer bidrar til tastiness av det. Den japanske hengivenhet til plettfrie presentasjon og tilsiktet servering sluttføre mat gjør spise det en flott og hyggelig opplevelse.

Japan studier i utlandet programmer tilbyr deg muligheten til å utforske artisteri, praksis intensjonalitet, nyte moderne fasiliteter, og kanskje best av alt, spise deilig og tilfredsstillende mat. Hvorfor ikke studere i Japan? Du er sikker på å ha en meningsfull og tilfredsstillende opplevelse.

Historie og kultur i Japan

Japan historiske eventyrbok trekker fra en bredde av påvirkninger som konfucianismen, buddhisme og den en gang så herskende klasse av krigere-the Samarai. Disse påvirkningene, kombinert med mange års imperier, dynastier og andre ulike former for sosial orden, oversatt til noen av Japans mest omfavnet og praktisert tradisjon. World Wars I og II førte til etableringen av landets mer liberale og demokratiske grunnlov og servert å forvandle landet til den tradisjonelle, men moderne enhet det er i dag.

Studere i utlandet i Japan vil tillate deg å leve i en kultur vakkert dekorert med den hensikt og artisteri av en citizenry kjærlig viet til sin historie. Intrikat utformet sverd, nøye håndlagde dukker, målrettet praktisert te-seremonier og kunst av kalligrafi, origami og hagearbeid regelmessig finne veien inn i daglige rutiner i den japanske kulturen. Påvirkninger av Miyabi, Japan tidligste arkitektur, og Geisha, har en pågående tilstedeværelse i det japanske samfunnet. Gjennom de historiske skulpturer, malerier og treplaten utskrifter kontinuerlig sette landets dagens kunstscene. Japan er et land som har modernitet er konsekvent informert av sin fascinerende fortid.

Reklamer