Har du vurdert å studere i utlandet, men er ikke sikker på om det er verdt tiden din? Hvis du spør noen som har studert i utlandet, vil han eller hun vil absolutt fortelle deg at det er en livsforvandlende opplevelse og en av de mest givende ting han eller hun noen gang har gjort. Kanskje du ikke er sikker på hvilke fordeler du kan høste fra et lengre opphold i et fremmed land. Her er 10 veldig gode grunner til hvorfor du bør ta skrittet fullt ut:
1. Utenlandsopphold er den optimale måten å lære et språk. Det finnes ingen bedre og mer effektiv måte å lære et språk enn å være midt i en kultur som snakker språket du lærer. Du er omgitt av språket på en daglig basis og er å se og høre det i riktig kulturell kontekst. Språklæring skjer raskest under disse omstendigheter. [Les hvorfor du bør lære et språk.]

2. Utenlandsopphold gir anledning til å reise. Helger og akademiske pauser lar deg dra ut og utforske omgivelsene – både umiddelbare og mer distansert omgivelser. Etter å ha studert i utlandet ofte setter deg på en helt annen verdensdel, er du mye nærmere til steder du ellers ikke har hatt muligheten til å besøke. Litt mer strukturert studie i utlandet programmer selv har ekskursjoner planlagt i eller rundt læreplanen.

3. Utenlandsopphold kan du bli kjent med en annen kultur første hånd. Kulturelle forskjeller er mer enn bare forskjeller i språk, mat, opptredener og personlige vaner. En persons kultur gjenspeiler veldig dype oppfatninger, holdninger og verdier som påvirker hans eller hennes livsstil og måten han / hun ser verden. Studenter som opplever kulturelle forskjeller personlig kan komme til å virkelig forstå hvor andre kulturer kommer fra.

4. Studere i utlandet vil hjelpe deg med å utvikle ferdigheter og gi deg opplevelser et klasserom innstillingen vil aldri gi. Være midt i en helt ny kultur innstillingen er skummelt i starten, men det er også spennende. Det er en mulighet til å oppdage nye styrker og evner, erobre nye utfordringer, og løse nye problemer. Du vil møte situasjoner som er helt ukjent for deg, og vil lære å tilpasse seg og reagere på effektive måter.

5. Utenlandsopphold gir deg muligheten til å få venner rundt om i verden. I utlandet, vil du møte ikke bare innfødte til kulturen der du studerer, men også andre internasjonale studenter som er så langt hjemmefra som deg selv.

6. Utenlandsopphold hjelper deg å lære om deg selv. Studenter som studerer i utlandet kommer hjem med nye ideer og perspektiver om seg selv og sin egen kultur. Opplevelsen i utlandet utfordrer dem ofte til å revurdere sine egne holdninger og verdier. Opplevelsen kan kanskje styrke de verdier eller det kan føre til elevene til å endre eller forlate dem og omfavne nye konsepter og oppfatninger. Møtet med andre kulturer gjør elevene til å se sin egen kultur gjennom nye øyne.

7. Utenlandsopphold utvider verdensbilde. I sammenligning med borgere av de fleste andre land, amerikanere har en tendens til å være uinformert om verden utenfor landets grenser. Studenter som studerer i utlandet kommer hjem med en informert og mye mindre partisk perspektiv mot andre kulturer og folkeslag.

8. Utenlandsopphold gir deg muligheten til å bryte ut av din akademiske rutine. Utenlandsopphold er sannsynlig å være mye i motsetning til hva du er vant til å gjøre som student. Du kan bli kjent med et helt nytt akademiske systemet, og du vil ha muligheten til å ta kurs ikke tilbys på hjemmesiden din campus. Det er også en flott mulighet til å bryte ut monotonien av rutinen du følger semester etter semester.

9. Studien forbedrer utlandet jobbmuligheter. Visste du at bare 4% av amerikanske studenter noensinne studere i utlandet? Likevel fortsetter verden å bli mer globalisert, er amerikanske land i økende grad investerer dollar i utlandet, og selskaper fra land rundt om i verden fortsetter å investere i det internasjonale markedet. Gjennom en arbeidsgivers seyes, er en student som har studert i utlandet selvgående, selvstendig, villig til å omfavne utfordringer, og i stand til å takle ulike problemer og situasjoner. Din erfaring leve og studere i et fremmed land, forhandle en annen kultur, og anskaffe et annet språk vil alle skiller deg fra de fleste andre arbeidssøkere. [Les om karrierer i fremmedspråk.]

10. Studere i utlandet kan øke verdien av graden din. I utlandet, kan du ta kurs du aldri ville ha hatt mulighet til å ta på hjemme campus. I tillegg gir utenlandsopphold dine språkkunnskaper slik et løft som det er normalt ganske enkelt å legge til en mindreårig i et språk eller en annen stor uten å måtte ta mange flere ekstra kurs etter retur til ditt hjem campus.

Reklamer