Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

Alle samarbeidsuniversitetene til KILROY education har rullerende inntak, og det er derfor mulig å søke og få svar fortløpende gjennom hele året.

Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, og du nå vurderer å søke deg til utlandet, bør du være oppmerksom på at det fremdeles er mulig å søke om studieplass i England med oppstart allerede i september.

KILROY education jobber med Bournemouth University og University of East London på de britiske øyer. Begge universitetene har et bredt fagtilbud og tar fortsatt imot søknader til september-inntaket.

Mange læresteder i blant annet Australia, USA, New Zealand og England har også studiestart etter jul, og det er mulig å søke om plass allerede nå. Hvis du er interessert i å søke eller ønsker mer informasjon om studiemuligheter, kan du kontakte KILROY education for mer informasjon.

KILROY education

KILROY education samarbeider med i underkant av 40 læresteder i 8 forskjellige land, og hjelper studenter med å finne ut av studietilbud og med søknadsprosessen til våre samarbeidsuniversiteter.

Reklamer