Bilete

ACN er ikke bare et forberedende år, det er faktisk en del av din bachelorgrad. Her studerer du sammen med amerikanske studenter og tar fag undervist av amerikanske professorer. Året hos ACN gjør at du lettere ”sklir inn i” det amerikanske universitetssystemet. Når du er ferdig med første året på American College of Norway, kan du overføre credits til USA og begynne rett i på 2. året, eller rett på 3. året hvis du velger en av ACNs samarbeidspartnere.

Garantert plass i USA

Det finnes over 3500 universiteter og colleges i USA, og hos ACN får du hjelp til å velge et universitet som passer for deg! Deres studenter har valgt universiteter på tvers av USA. For å gjøre det enkelt, kan de garantere deg plass på en av deres tre samerbeidspartnere Adelphi University (AU) i New York, West Chester University (WCU) i Pennsylvania og University of North Dakota (UND) i USA etter at du har bestått året hos dem.

En rekke fagområder og muligheter

Fagene man tar som student ved American College of Norway er generelle fag som gir deg mulighet til å studere nesten hva som helst når du kommer til USA. Ett år på skolen i Moss vil derfor være verdifullt enten du er interessert i økonomi, ingeniørstudier, estetiske fag, foto, markedsføring, realfag eller miljø. Studenter fra ACN har fått grader i et bredt spekter av fagområder, men spesielt populære er kommunikasjon, media, statsvitenskap, PR, fredsstudier, teater og business.

Enklere for deg

Mens du er hos ACN, finpusser du engelskkunnskapene dine og finner ut hva professorene forventer av deg, samt hva du kan forvente av ditt universitet. Du får også personlig veiledning med søknadsprosedyrer, bolig, lån og visum – det betyr en enkel prosess for deg.

Reklamer