Bilete

Tenker du på utenlandsstudier? Det er ikke for sent om du vil prøve deg på å studere i utlandet til høsten. Det er fortsatt mange muligheter og spennende studier i utlandet som bare venter på å få din søknad. Du kan for eksempel studere i Thailand, eller du kan studere i England, eller du kan studere i Afrika kanskje! Hvor spennende hadde det ikke vært å studere i Afrika?

Afrika er et veldig spennende kontinent for utenlandsstudier. Ikke så mange norske studenter som studerer i utlandet, studerer i Afrika. Hvorfor vet jeg ikke. Kanskje det fremstår litt vilt og ukjent? Kanskje, kanskje ikke. Uansett er det et flott kontinent for utenlandsstudier, ikke minst fordi det er så undervurdert av mange. Det er jo virkelig en isbryter av dimensjoner å kunne si at «hei, jeg har studert i Afrika» når du møter noen nye mennesker! Det er jo etterhvert ganske mange som har studert i utlandet, så da er jo det greit å ha noe litt spesielt å trekke frem.

Om du skal studere i Afrika, kan det være lurt å kontakte organisasjonen for utenlandsstudenter før du reiser for å få litt tips og triks og ting du bør tenke på før du reiser. Organisasjonen for utenlandsstudenter heter ANSA.

Reklamer