Har du lyst å studere i Thailand? Å studere i Thailand er kjempe gøy. Det er masse du kan gjøre mens du studerer i Thailand. Mange nordmenn velger å reise til Thailand mange ganger i året, og enkelte bor der nede fast. En av grunnen til det det, er at det er et veldig flott klima i Thailand. Det er varmt og deilig. Synes du vinteren er kjip i Norge? Tenk på om studier i Thailand kan være noe for deg! For mange er det en mulighet til å komme seg litt vekk fra den sure og kalde vinteren og høsten i Norge.

Det er veldig fint å kombinere studier i Thailand med å bo i Thailand. Det er faktisk en veldig lur måte å gjøre det på. Det er nemlig vanskelig å få en god jobb i Thailand med mindre du snakker Thai, eller er veldig heldig å får en jobb i et vestlig selskap. Selvfølgelig kan du jobbe som bartender eller noe slikt, men det er langt bedre om du studerer i Thailand fordi da får du jo penger fra Lånekassen så du slipper å jobbe, samtidig som du kommer videre i studiene dine.

Smilens land

Thailand er kalt smilens land. I Thailand smiler de nemlig veldig mye. Neida, det var bare tull, men om du velger å studere i Thailand, så vil du oppdage at de lokale folkene er veldig hyggelig. Det er ikke bare en klisje, men også veldig sant. Thailand er et flott land å studere i. Du kan studere i Phuket, eller du kan studere i Bangkok, eller du kan studere i en annen av de mindre byene.

Studere i Phuket

Å studere i Phuket er veldig spennende. Her er det mange nordmenn og turister, og prisene er litt påvirket av det, men ikke så mye at det er full krise. Det vil du oppdage. Det er tvert imot ganske OK priser sammenlignet med Norge. Phuket er et flott sted å studere. Du vil få en flott opplevelse av å studere i Phuket. Du vil treffe mange nye spennende mennesker, og treffe mange mennesker du vil bli veldig glad i mens du studerer der. Phuket er et veldig bra alternativ å studere i.

Studier i Phuket er for studenten som vil ha strandliv, barliv, uteliv, natteliv og masse aktiviteter og masse morro, kombinert med festing og studier. Det er for deg som er har lyst å gjøre noe mer enn å bare sitte over bøkene hele dagen. Det er for deg studier i Phuket vil oppleves mest givende. For lesehester og nerder vil det oppleves mindre givende. Studier i Phuket er kun for de som har lyst å ha det dritgøy 24/7. Om du ikke er en sånn som har lyst å ha det gøy hele tiden, så kan du egentlig bare droppe studier i Phuket, for det er helt vilt i Phuket.

Studere i Bangkok

Kanskje du vil ha mer storby liv mens du studerer i Thailand? Det er det mange som vil, og de velger stort sett å studere i Bangkok – Thailands hovedstad. Bangkok er en veldig kul by, og du vil ha en veldig spennende tid om du velger å studere i Bangkok. Det er alltid noe å gjøre på i Bangkok, så her er det masse å henge fingrene i om du vil det. Spennende by, med spennende muligheter. Bangkok er heller ikke så farlig som man gjerne tenker når man tenker storby i Asia. Heller tvert imot. Bangkok har også lave priser sammenlignet med andre byer av den størrelsen, og spesielt sammenlignet med Norge.

Studerer du i Bangkok får du full pakke. Du får Thailand, du får storby, du får varme og du får lave priser. Sånn sett er Bangkok en fantastisk by å studere i. Men sammenligner du Bangkok med for eksempel Phuket, oppdager du at Bangkok ikke er sykt mye bedre enn Phuket som studiested. Grunnen er ganske enkelt at Bangkok er en del dyrere enn byer som for eksempel Phuket. Det er også mange mindre byer i Thailand du kan studere i, det skal sies. Du kan for eksempel studere på grensen til Burma. Der kan du studerer fredsstudier for eksempel. Høres ikke det spennende ut? Det er jo også midt i et betent politisk område, så det er jo kjempe spennende.

Universitet i Bangkok

Et godt universitet i Bangkok, er Bangkok University. Bangkok University er et veldig godt universitet i Thailand, så om du vurderer å studere i området rundt Bangkok for eksempel, så er Bangkok University et veldig godt alternativ for deg som vurderer det. Vurderer du noe annet i Thailand, for eksempel Phuket, er det også gode alternativer der, men Bangkok er hovedstaden i Thailand, så da er mange av de gode universitetene der også. Bangkok University er et av de gode universitetene i Thailand, og et av de beste i Bangkok du kan vurdere. Du kan lese mer om Bagngkok University her.

Uteliv i Bangkok

Utelivet i Bangkok er veldig spennende. Det er mange muligheter og mange spennende ting å gjøre. Det er mange spenennde klubber, nattklubber, puber, strippeklubber, barer og fester du kan gå på hver eneste dag. Hver eneste dag er det noe nytt å gjøre på i Bangkok. Det er en fest hver dag du kan gå på om du vil det, eller du kan gjøre andre kjekke ting mens du er i Bangkok.

Studier i utlandet gøy uansett

Studier i utlandet er gøy uansett hvor du velger å studere. Det er viktig å huske på. Det er gøy uansett hvor du velger å studere, enten det er Thailand eller Burma, eller Kina eller et annet land. Utenlandsstudier er alltid gøy. Det gjelder bare å finne det du liker best. Fordi du har bare åtte år med støtte fra Lånekassen, og hvem gidder å studere med enn 8 år forresten? Hallo liksom, det er jo helt fjernt å studere så mye mer enn det. Studerer du i utlandet i over åtte år er du helt på sykkeltur for å si det forsiktig, i vertfall rent økonomisk.

Det er nemlig veldig dyrt å studere i utlandet uansett hvor du studerer i åtte år. Selv om du studerer i Norge i åtte år, så vil det bli dyrt, men i utlandet vil det bli spesielt dyrt. Det er viktig å huske på. Det vil bli skikkelig dyrt. Drit dyrt faktisk. Så dyrt at du egentlig bør vurdere litt om du skal studere i utlandet eller ikke. Det ville jeg tenkt meg litt om i vertfall. Det er jo ikke opplagt at utenlandsstudier er for deg. Så studerer du i utlandet; husk på at du ikke bør studere for lenge.

Reklamer