Da lederen ved den norske skolen manglet strippere til et utdrikningslag, stilte studentene hennes opp. Nå angrer de unge mennene på det som skjedde i høy promille lørdag for to uker siden. Det finnes både bilder og videoopptak fra seansen.

– Det var vi som tilbød oss å gjøre det, men som leder for skolen burde hun nektet oss å gjøre noe sånt, sier en av ungdommene nå. Bali studiesenter er en norsk skole på Bali som forbereder Ex.phil.-studenter for privatisteksamen ved Universitetet i Oslo (UiO). Dette semesteret er det 68 studenter ved skolen. «Fint om dere kommer 22.30. Kjøp noen drinker på min regning først om dere vil,» står det i tekstmeldingen en av ungdommene fikk fra skolelederen tidligere på dagen. De tre studentene som strippet, er 19 og 20 år gamle.

VG har møtt to av de tre ungdommene på Bali. De forteller at de fikk betaling i alkohol for innsatsen.
– Da vi kom frem til huset der vi skulle strippe, ble vi møtt av henne som spurte om vi ville ha noe mer å drikke. Vi fikk en flaske sprit, sier en av de to andre som var med. Etter strippingen ble de tre kameratene igjen på utdrikningslaget og festet videre med kvinnene som var der, før alle gikk på byen sammen.

Husker lite

– Jeg husker veldig lite av det som skjedde etterpå. Vi var veldig fulle, sier 19-åringen til VG.
Ex.phil.-studentene forteller at det var de selv som tilbød seg å hjelpe daglig leder da hun skal ha snakket om at hun manglet strippere til utdrikningslaget hun arrangerte for en venninne. – Det var under en veldedighetsaksjon i regi av skolen der vi samlet inn penger til et barnehjem, vi tilbød oss. Vi var ganske fulle da også. Hun ba oss snakke om det dagen etter. I lunsjen en annen dag spurte jeg om hun fortsatt var interessert, og det var hun, sier en av ungdommene. I utdrikningslaget endte de tre med å strippe til de sto igjen ikledd pungholder og slips. Den kommende bruden satt på en stol midt på gulvet, mens studentene rev av seg klærne rundt henne.

Utvist

Noen dager etter strippeshowet ble en av de tre studentene utvist fra skolen på grunn av ulovlig høyt fravær. – Jeg synes det er litt selvmotsigende at studenter kan strippe på en fest som skolens leder arrangerer, samtidig som mitt fravær regnes som useriøs oppførsel, sier 19-åringen som er utvist fra skolen. Nå er han bitter, og hevder han trodde strippingen kunne gi ham et trumfkort som ville hindre ham i å bli utvist fra skolen. – Jeg hadde fått en advarsel tidligere på grunn av fraværet, sier han. Det er to uker igjen av semesteret ved Bali studiesenter. Da reiser studentene hjem til Norge.

Reklamer